Idei de cadouri cool pe ultima sută de metri

Idei de cadouri salvatoare pe ultima sută de metri

An după an, inspiraţia pentru cadouri scade din ce în ce mai mult. Ai epuizat până şi cadourile personalizate, să nu mai spunem de atenţiile clasice şi acum eşti în impas? Iată câteva idei cool care să te scoată din anonimat la orice eveniment.

Notiţe importante pentru alegerea cadoului perfect

Înainte de a pleca în căutarea cadoului perfect este important să te gândeşti atent la persoana sărbătorită – hobby-uri? Poate activităţi sportive? Stil elegant sau din contră, casual all the way? Un împătimit al lecturii sau mai de grabă al activităţilor în aer liber? Notează fiecare detaliu care îţi trece prin minte şi odată ce ai găsit cele mai importante caracteristici, eşti pregătit de expediţie.
Acum să le luăm punctual. Iată câteva idei care ar bucura orice fan al activităţilor sportive:

Setul de benzi elastice este format din 5 benzi cu grade diferite de rezistenţă

Setul de benzi elastice este un produs care îţi oferă foarte multă flexibilitate. Pachetul este format din 5 benzi cu grade diferite de rezistenţă şi se pot efectua până la 45 de tipuri de exerciţii fizice. Benzile sunt potrivite atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, deoarece nu pun presiune pe articulaţii aşa cum se întâmplă în cazul antrenamentelor cu greutăţi. Fie că eşti începător sau expert, poţi folosi aceste benzi elastice care îţi lucrează tot corpul şi le poţi combina cu alte echipamente de fitness. Ce mai rămân sunt creativitatea şi motivaţia, nu?

Datorită funcţiilor smart, ceasul permite monitorizarea tensiunii arteriale, nivelului de oxigen din sânge, a ritmului cardiac şi a calităţii somnului

Dacă optezi pentru un gadget cool, smartwatch-ul este o idee excelentă. Datorită funcţiilor smart, ceasul permite monitorizarea tensiunii arteriale, nivelului de oxigen din sânge, a ritmului cardiac şi a calităţii somnului. Nu trebuie să ai bătăi de cap cu asocierea telefonului, pentru că acest smartwatch este compatibil cu orice Android sau cu IOS. Designul clasic şi universal este potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

În cazul în care sportul nu e chiar prima pasiune, ci din contră, sărbătoritul preferă o zi relaxantă în natură, iată câteva opţiuni care sigur i-ar plăcea.

Hamacul este locul perfect pentru relaxare si liniste.Oricare dintre noi se bucură în sine când observă într-un colt ascuns un hamac. Parcă emană linişte şi relaxare şi te invită la un moment de repaus cotidian. Oh…doar imaginează-ţi cât de extaziat ar fi dacă ar primi acest cadou! Desigur, modelele sunt fel de fel şi aici intervene lista ta de notiţe pe care te-am sfătuit să o scrii la începutul articolului. Doar tu îţi poţi da seama dacă prefer un hamac în culori aprinse sau din contră, mai neutre. Găseşti aici mai multe variante.

Ştim că cea mai la îndemână variantă pentru un cadou este un articol fashion, dar ce ai zice dacă anul ăsta ai risca puţin? În cazul în care sărbătoritul preferă stilul elegant, cu siguranţă pune accent pe bijuterii şi accesorii.

Optiunile sunt vaste, de la o pereche de cercei, până la un colier, inel sau o brăţară, în cazul în care vrei să te orientezi spre o mărime universală. Desigur, dacă lista cu notiţe include şi indicii despre dimensiuni, poţi să te îndrepţi spre un ceas elegant.

Desigur, ideile originale şi cadourile personalizate sunt întotdeauna varianta câştigătoare dacă vrei să uimeşti sărbătoritul. Poţi opta pentru un tablou personalizat va fi mereu un subiect bun de conversaţii. Un portret pe pânză, pregătit pentru toată atenţia invitaţilor – ce poate fi mai autentic de atât?
Florile sunt mereu binevenite în casa oricărei femei. Iată câteva aranjamente care o vor impresiona:Acest aranjament realizat intr-un cufar din lemn, este creat dintr-un Trandafir criogenat, licheni si plante naturale stabilizate.

Aranjamentele sunt realizate din flori criogenate şi plante naturale stabilizate, astfel îşi păstrează aspectul proaspăt şi farmecul ani întregi fără a necesita întreţinere.

Dacă încă eşti nedumerit ce să alegi, iată alte variante de cadouri cool aici. Cu siguranţă vei alege ceva inedit.

Post navigation

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *